Окупанти завдали удару по аеродрому в Старокостянтинові

Источник: perec.info
Україна Війна
Окупанти завдали удару по аеродрому в Старокостянтинові

Російські окупанти сьогодні завдали удару по аеродрому в Старокостянтинові у Хмельницькій області. Про це у своєму Facebook повідомив міський голова Микола Мельничук.

“Сьогодні, 29 березня, російський агресор вкотре завдав удару по аеродрому в Старокостянтинові. Нас посипають ракетами ще з першого дня війни, однак сьогодні, як багато з вас могли побачити і почути, атака була дуже серйозна та завдала відчутних збитків”, – заявив він.

Мельничук додав, що обійшлося без людських жертв. Але ворог повністю знищив усі наявні запаси паливно-мастильних матеріалів, які з великими потугами були зібрані в якості стратегічного запасу.

“Тому прошу всіх, хто може допомогти у придбанні паливно-мастильних матеріалів звернутися у міську раду або до мене особисто. Заздалегідь вдячний за сприяння у вирішенні цього вкрай важливого для безпеки всієї нашої громади питання”, – наголосив мер.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть