Росія може напасти на острів Зміїний

Источник: perec.info
напад острів Зміїний
Росія може напасти на острів Зміїний

Дві нерозпізнані цілі підійшли до острова Зміїний. Українські прикордонники разом із Збройними силами України зайняли оборону.

Про це повідомили в Державній прикордонній службі України.

«До острова Зміїний підійшло дві нерозпізнані цілі. Окупанти з погрозами вимагають від військовослужбовців Ізмаїльського прикордонного загону здатися. Агресор використав міжнародний канал зв’язку з безпеки судноплавства», — заявили в ДПСУ.

Нагадаємо, внаслідок сьогоднішніх атак Росії загинуло понад 40 українських військовослужбовців, ще кілька десятків поранено. Втрати уточнюються.

До Арестовича брифінг провів президент Володимир Зеленський. Він зокрема повідомив, що Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про вбитого та пораненого внаслідок обстрілу в Броварах Київської області, а також про поранених у Миколаївській області.

Внаслідок удару російської артилерії по Умані Черкаської області загинув мирний житель, ще п'ять людей отримали поранення.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть