Справа Шеремета розглядатиме суд присяжних

Источник: perec.info
суд Павел Шеремет
Справа Шеремета розглядатиме суд присяжних

Справа про вбивство журналіста Павла Шеремета розглядатиме суд присяжних. Його перше засідання заплановано на 4 вересня. Відповідну ухвалу суддя Шевченківського районного суду Києва Оксана Голуб винесла у вівторок, 25 серпня.

У ході засідання вона пояснила Андрієві Антоненку, Юлії Кузьменко та Яні Дугар, яких обвинувачують у вбивстві Шеремета, що вони мають право на суд присяжних. В Україні це означає, що справу розглядає колегія з двох суддів і трьох обраних представників громадськості. Антоненко, Дугар і Кузьменко одноголосно висловили бажання, щоб їх справу розглядали саме присяжні.

«Призначити судовий розгляд на підставі обвинувального акта за обвинуваченням Антоненка, Кузьменко, Дугар судом присяжних на 12:00 4 вересня», - озвучила суддя рішення суду.

Крім того, суд продовжив всім трьом запобіжні заходи до 23 жовтня : Антоненка залишили в СІЗО, а Кузьменко - під цілодобовим домашнім арештом. За Дугар раніше внесли 168 тисяч гривень застави.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть