Зливи затоплюють окупований Крим

Источник: perec.info
Крим злива
Зливи затоплюють окупований Крим

Понад сто об’єктів, більшість з яких житлові будинки, підтопило в Бахчисарайському районі окупованого Криму після злив. 

“Виявлено 108 об’єктів в зоні підтоплення. З них 104 — житлові, п’ять індивідуальних будинків відновленню не підлягають, вони повністю зруйновані. Чотири об’єкти — це нежитлові приміщення: пожежна станція, психоневрологічний диспансер і два комерційних об’єктів”, — сказав “віце-прем’єр” анексованої “республіки” Євген Кабанов.

За його словами, вночі в зоні підтоплень чергуватимуть 60 рятувальників і 11 одиниць техніки, бо до ранку знову очікуються дощі. До відновлювальних робіт приступлять сто осіб і 18 одиниць техніки.

За інформацією “влади”, зараз життю і здоров’ю місцевих жителів нічого не загрожує. Електропостачання всіх абонентів повинні відновити. З психоневрологічного інтернату близько 30 пацієнтів евакуювали, лежачих перенесли на верхні поверхи.

Чергові зливи почалися в окупованому Криму в ніч на неділю. Близько 6 тисяч абонентів в різних муніципалітетах залишилися без електрики.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть