Четвертий день війни: Росії не вдається взяти Київ, вона веде бої в Харкові та підриває нафтобази

Источник: perec.info
Україна Війна
Четвертий день війни: Росії не вдається взяти Київ, вона веде бої в Харкові та підриває нафтобази

24 лютого о 5 ранку Росія напала на Україну.

За перший день боїв українські військові відбили Щастя на Луганщині та стратегічний аеропорт в Гостомелі під Києвом. Не змогли втримати острів Зміїний та два міста на Херсонщині – Нову Каховку та Генічеськ. Росія хоче пустити воду в окупований Крим.

Другий день вторгнення почався з ранньої атаки на Київ. ЗСУ втримали контроль над Черніговом, Херсоном, Миколаєвом та Васильковом на Київщині. Знищили ІЛ-76 з російським десантом, винищувач Су-25 та крилаті ракети на Вінниччині.

На початок третього дня тривають запеклі бої по всій країні, Росія намагається взяти контроль над Києвом – стріляють по житлових будинках і військових частинах.

Станом на ранок 26 лютого Україна перемагає. Вбито 3,5 тисячі росіян, ще майже 200 взято в полон. Україна втратила 198 цивільних громадян (серед яких 3 дітей) і має 1115 поранених.

Четвертий день війни почався з техногенних катастроф: російські війська підірвали газопровід на Харківщини, горить нафтобаза біля Василькова. 

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть