Разумков пояснив, як запустити процедуру імпічменту Зеленського

Источник: perec.info
Разумков імпічмент
Разумков пояснив, як запустити процедуру імпічменту Зеленського
"Скандал із провалом спецоперації Головного управління розвідки Міноборони України з доставки до країни десятків бойовиків ПВК "Вагнер" може закінчитися початком процедури імпічменту шостому президенту Володимиру Зеленському. Однак в успіху є сумніви".
 
Про це заявив колишній голова Верховної Ради, народний депутат Дмитро Разумков в етері програми “Черговий по країні” на телеканалі “Україна 24” .

“Враховуючи законодавство, проведення процедури імпічменту практично неможливе. Це знає і президент, і його оточення. Потрібно 338 голосів народних депутатів. З урахуванням монобільшості, давайте будемо відвертими – неможливо реалізувати”, – розповів Разумков.

На думку колишнього спікера парламенту України, головним підсумком скандалу з “вагнерівцями” стануть результати на виборах.

“Довіра до виборів буде головним показником. Негативу буде дуже багато. Суспільство погано реагує на несправедливість. А президент відповідає за безпеку та конституційні права всіх громадян”, – нагадав Разумков.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть