Резніков хоче створити при Міноборони закупівельні агентства для ЗСУ

Источник: perec.info
Резніков хоче створити при Міноборони закупівельні агентства для ЗСУ

Міністр оборони України Олексій Рєзніков в ефірі прогрми "Право на владо" заявив, що хоче створити аналог Агентства НАТО, яке закуповуватиме озброєння та техніку для ЗСУ, інформує УНН.

"У НАТО є система закупівель NSPA. Це, якщо умовно казати, "натівський варіант Амазону". Ми заплатили гроші, пройшли всі перевірки для того, щоб придбати потрібні нам речі через NSPA. І протягом цього місяця ми отримаємо перші 10 антидронових рушниць виробництва Литви, які допоможуть нам боротися з російськими БПЛА", - повідомив Резніков.

За його словами, аналогом системи закупівель НАТО буде два агентства при Мінобороні. 

"У мене просто така ідея, яку я буду реалізовувати. Я створю два аналогічних агентства при Міністерстві оборони. Одне буде займатися тиловими речами, закупівлями, питаннями логістики. Друге буде займатися тим, що стосується озброєння. І це я зроблю найближчим часом", — додав міністр.

Резніков повідомив, що консультуватиметься з експертами щодо того, що можна розповідати, а що заради національної безпеки і оборони має залишитися поки у секреті.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть