Рудик прийшла на допит у ДБР

Источник: perec.info
ДБР допит Кіра Рудик
Рудик прийшла на допит у ДБР
Голова політичної партії “Голос”, народна депутатка Кіра Рудик прийшла на допит у Державне бюро розслідувань.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

На брифінгу перед допитом Рудик розповіла, що справа, через яку її викликали у ДБР, стосується діяльності партії “Голос” на початку 2020 року. “Цю справу відкрили наприкінці 2021 року за інформацією з відкритих джерел, як каже ДБР. Сьогодні дізнаємося, чому саме зараз взялися за це”, - зазначила очільниця політсили.

Вона також додала, що наразі триває суд між “Голосом” та Національним агентством з питань запобігання корупції, яке стверджує про наявність порушень у звітах партії.

“Ми не згодні з цим. У 2020 році закрили (провадження - ред.) за відсутністю доказів. Зараз ми вважаємо, що це спроба зліпити чергову справу проти опозиції, щоб закрити нам рота”, - висловилась Рудик.

Як повідомлялося, Державне бюро розслідувань викликало голову партії “Голос”, народну депутатку Кіру Рудик на допит.

Раніше Рудик підтримала лідера політичної сили "Європейська Солідарність", п’ятого президента України, народного депутата Петра Порошенка, якому інкримінують державну зраду, заявивши, що опонуватиме чинній українській владі спільно з ним.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть