Військові розвідки України та Туреччини домовилися протидіяти агресії РФ

Источник: perec.info
Військові розвідки України та Туреччини домовилися протидіяти агресії РФ

Загрози, які продукує Кремль останніми роками, змушують країни Чорноморського регіону гуртуватися й посилювати співпрацю один з одним.

Свідченням цього є узгодження відповідних домовленостей між керівниками військових розвідок України та Туреччини, інформує агенція "Останній Бастіон" із посиланням на пресслужбу ГУР МО.

Так, під час зустрічі генерал-лейтенанта Рафета Далкірана з українським колегою — бригадним генералом Кирилом Будановим — обговорено стан розвитку ситуації з безпекою у світі, Чорноморському регіоні та навколо України.

«Керівники військових розвідок України та Туреччини розглянули поточні та перспективні загрози національній безпеці обох країн, їхні джерела, ризики ескалації та можливі заходи з нейтралізації. Також було досягнуто домовленості щодо поглиблення та активізації співпраці української та турецької воєнних розвідок», — відзвітувала пресслужба ГУР МО.

Водночас не варто забувати, що очільник вітчизняної військової розвідки не перший рік живе в одному домі з громадянином РФ Олександром Гогілашвілі та його дружиною Марією Левченко, котра не має доступу до державних таємниць, але час від часу підслуховує у кабінеті Володимира Зеленського.

Тому виникає питання, чи не буде Буданов розповідати під час вечері з Гогілашвілі та Левченко про напрацьовані з турецьким колегою плани щодо протидії гібридним загрозам, які згодом може використати у своїх цілях Кремль.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть