З'явилися нові супутникові знімки переміщення російських військ біля кордонів України

Источник: perec.info
З'явилися нові супутникові знімки переміщення російських військ біля кордонів України

Приватна американська компанія Maxar Technologies зафіксувала переміщення російських військ  біля українських кордонів. Нові знімки з супутників було зроблено 20 лютого.

На супутникових фото помітно нову активність російських військ біля північно-східного кордону України. У Maxar Technologies зазначають, що нові розгортання російських військ відбуваються поблизу населених пунктів Солоти та Валуйки і на північний захід від Білгорода приблизно за 35 кілометрів від кордонів України. Деяку російську техніку помітили за 15 кілометрів від України – на схід від російського селища Валуйки.

У компанії також зазначають, що раніше війська розміщувалися поруч з навчальними полігонами, а тепер вони перемістилися і по всьому району помітно сліди, які залишили конвої бронетехніки. 

Нагадаємо, що Еммануель Макрон та Володимир Путін у тривалій телефонній розмові домовилися про проведення саміту для вирішення проблем безпеки у Європі та повернення до режиму тиші на Донбасі.

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон назвав "добрим знаком" ці домовленості між політиками. Він зазначив, що це вказує на готовність Путіна до вирішення конфлікту дипломатичним шляхом. Президент США Джо Байден уже погодився взяти участь у цьому саміті.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть