Золота каблучка з діамантом – кращий спосіб освідчитися

Источник: perec.info
Золота каблучка з діамантом – кращий спосіб освідчитися

Кохання змінює все у житті, тому кожен чоловік однієї миті відчує бажання зробити пропозицію своїй обраниці. Традиція полягає саме в подарунку каблучки – символу майбутнього шлюбу, серйозності намірів та щирого кохання. Золоті каблучки на заручини з діамантом (https://zolotoy-standart.com.ua/ua/catalog/koltsa-dlya-pomolvki-s-brilliantom/) вже стали незмінною класикою, яка живе не лише у красивих фільмах про любов, а й втілює казку в сьогоденні.

Саме ця прикраса підносить стосунки на новий рівень, тож вибір її вимагає уваги та готовності до рішучих кроків. Кохана заслуговує найкращого, незалежно від того, чи бачить себе королевою в коштовностях, чи цінує мінімалізм в аксесуарах.

Діамантові каблучки на заручини – більше, ніж ви можете уявити

Щоб краще зорієнтуватися в асортименті цих ювелірних виробів, слід визначити їхні найяскравіші риси. Адже сучасні митці давно відійшли від важких форм та одноманітних дизайнів, роблячи свої творіння довершеними на будь-який смак. Каблучка для пропозиції буває таких видів: 

  1. Декоративність кільця для заручин з діамантами може підкорити серце обраниці з першого погляду. Бантик, доріжки, квадрат, корона, ромб, серце, квіти можуть розповісти цілу історію кохання, яку знатиме цілий світ.
  2. Солітер – так називається найбільш популярна модель каблучки, тонкий обідок з одним діамантом в центрі. Це досить бюджетний та класичний варіант оформлення. Хоча можна підібрати вставку з визначною каратністю, що вразить кохану досконалістю без зайвих слів.
  3. Дует – як поєднуються два серця, так і каміння в каблучці воліє мати пару.
  4. Трилогія – три діаманти в ряд несуть в собі цілу вічність. Минуле, теперішнє та майбутнє каблучки для пропозиції руки і серця виражене в великому центральному самоцвіті та двох менших з боків, або ж в однакових вставках.
  5. Гало – цей прийом в каблучках візуально збільшує діамант, завдяки тому, що один більший камінь оточений кількома малими такого ж відтінку та чистоти. Водночас це зменшує вартість прикраси без помітної втрати гри світла та блиску.
  6. Паве – так називається каблучка, яка повністю вкрита камінням, де один діамант виступає центром композиції, а навколо розміщені вставки різного розміру, форми та огранювання.
  7. Арка гордо демонструє піднятий над обідком перстня камінь, який буде помітним навіть поруч з іншими прикрасами.
  8. Роздвоєння – тонкі металеві «вусики» на шинці створюють цікавий ефект та дозволяють полегшити виріб для тих, хто прагне вигідно купити каблучку на заручини з діамантом. Іноді частини металевого обідка вигадливо охоплюють камінь з різних боків, створюючи форму вихору, або ж діамант наче повисає між стоншеними краями прикраси «в обіймах».
  9. Глибоке закріплення вставки підходить для тих, хто має дуже активний спосіб життя та турбується, аби каблучка не постраждала в результаті якоїсь випадковості.
  10. Подвійна каблучка – це сучасний тренд, який дозволяє по-різному комбінувати дві частини перстня для заручин. Кожна з окремих каблучок може мати власний декор, іноді в такому дизайні створюються і обручка, і прикраса на пропозицію.
  11. Кольорові діаманти стануть сміливим виразом для тих, хто готовий виділитися кожним елементом старанно підібраного образу. Коньячний, рожевий чи зелений камінь підкреслять відтінок очей або ж посилять внутрішнє сяйво шкіри.

А щоб чоловік не розгубився в відповідальну хвилину вибору найголовнішої прикраси, слід з’ясувати, що саме цінують жінки. І про що варто знати, щоб підібрати красиву та зручну каблучку, яка матиме всі шанси стати улюбленою на все життя.

Як обрати каблучки на заручини з алмазом?

Вирішальним фактором має стати тяга до прикрас самої коханої – що вона звикла носити, що їй подобається, про що вона мріє. Можна обережно розпитати її про каблучки чи роздивитися ті, які лежать в неї скриньці. А вже роздивляючись золоті діамантові кільця для освідчення на вітрині, залишається лише відшукати бажаний дизайн.

Також варто звернути увагу, щоб прикраса мала в порядку пробу, бирку, документацію та була придбана в надійному місці. Довіра до перевіреного магазину дозволить не лише зробити вдалу покупку, а й зекономити, скориставшись програмами лояльності чи сезонними знижками.

 

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть