Озвучено прогноз погоди в Україні на найближчі дні

Источник: perec.info
Прогноз погоди
Озвучено прогноз погоди в Україні на найближчі дні

В Україні у понеділок, 19 квітня, невеликий дощ місцями очікується лише у Карпатському регіоні, Хмельницькій та Вінницькій областях, температура повітря вдень від 10° до 15° тепла.

«19 квітня хмарно з проясненнями. У Карпатському регіоні, Хмельницькій та Вінницькій областях, вночі і в північно-східній частині країни місцями невеликий дощ, в Карпатах з мокрим снігом, на решті території без істотних опадів. У західних, північних та центральних областях вночі та вранці місцями туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с», – йдеться в повідомленні.

Температура вночі становитиме 1-6° тепла, у Волинській, Рівненській, Житомирській, Київській та Черкаській областях на поверхні ґрунту заморозки 0-3°, вдень 10-15° тепла; в Карпатах вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 0-5° тепла.

У Києві та Київській області 19 квітня без істотних опадів. Вночі та вранці туман. Температура вночі у столиці 2-4° тепла, вдень 11-13°; по області вночі 1-6° тепла, на поверхні ґрунту заморозки 0-3°; вдень 10-15° тепла.

У наступні два дні, 20-21 квітня, в Україні збережеться хмарна з проясненнями погода, в окремих регіонах дощі.

Зокрема, 20 квітня у південній, східній частині, вдень і в більшості центральних та Сумській областях помірні дощі (вночі у південних, вдень у східних та більшості центральних і Сумській областях значні дощі), місцями грози, в окремих районах град; на решті території вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ.

21 квітня вночі у східній частині помірний, вдень на Правобережжі України невеликий дощ, місцями грози; на решті території без істотних опадів. Вночі та вранці у західних, північних та більшості центральних областей місцями туман. Вітер північно-східний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с, в Україні, крім західних областей, місцями пориви 15-20 м/с, 20 квітня на узбережжі морів до 24 м/с. Температура вночі 1-6° тепла, на півдні та сході країни до 9°; вдень 9-14°, 20 квітня на Закарпатті, 21 квітня на півдні країни місцями до 17°.

У столичному регіоні 20-21 квітня хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень невеликі дощі, місцями гроза. Вночі та вранці місцями туман. Температура вночі 1-6° тепла, вдень 9-14°.

У четвер, 22 квітня, в Україні, за прогнозами синоптиків, вночі буде без опадів, вдень невеликий короткочасний дощ, місцями гроза; 23 квітня вночі в західних областях, вдень в Україні, крім південно-східної частини, короткочасні дощі, грози.

Температура вночі 2-8° тепла; вдень 13-19°, 23 квітня у західній частині 9-15°. В Карпатах 22 квітня вночі без істотних опадів, вдень дощ, температура вночі близько 0°, вдень 7-12° тепла; 23 квітня дощ та мокрий сніг, температура вночі 1-6° тепла, вдень 4-9°.

У Києві 22 квітня очікується невеликий, 23 квітня помірний короткочасний дощ, гроза. Температура вночі 2-7° тепла, вдень 14-19°.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть