Еліна Світоліна програла перший матч сезону 130-й ракетці світу

Источник: perec.info
Теніс
Еліна Світоліна програла перший матч сезону 130-й ракетці світу

Перша ракетка України Еліна Світоліна з поразки розпочала тенісний сезон 2022 року. У своєму дебютному поєдинку (на турнірі в Аделаїді) українка зустрічалася з 22-річною росіянкою Анастасією Гасановою, 130-ю ракеткою світу.

Це була перша очна зустріч тенісисток, Еліна була фавориткою матчу. Однак перемогти не змогла.

Хоча перший сет залишився за українкою: Світоліна виграла непросту партію з рахунком 7:5, хоча подавала на сет за рахунку 5:3, але зробити цього не змогла. Друга та третя партії розпочиналися з однаковим сценарєм: Еліна програвала свою подачу.

У другому сеті Світоліна відіграла два брейки суперниці (1:4 в 4:4), але одразу програла ще одну свою подачу, після чого і партію - 4:6. У вирішальній партії українка теж відіграла брейк (з 1:3 в 3:3), а тоді програла три гейми поспіль (два на своїй подачі), а разом з ними і матч - 3:6.

Гра між Світоліною та Гасановою тривала 2 години 34 хвилини, 22-річна росіянка пройшла далі на турнірі в Аделаїді.

  • WTA500. Аделаїда. Перший раунд

Еліна Світоліна (Україна, 8) - Анастасія Гасанова (Росія) 1:2 (7:5, 4:6, 3:6)

Ключовий момент матчу Світоліна - Гасанова

  • 66% програних очок на другій подачі від Еліни. В українки часто не проходила перша подача (59%), тому друга подача відіграла колосальне значення. У Світоліної - 15 виграних розіграшів на другій подачі, усього було 44.

 

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть