ЗМІ: РФ заборонили брати участь у Чемпіонаті світу-2022

Источник: perec.info
ЗМІ: РФ заборонили брати участь у Чемпіонаті світу-2022

Збірну Росії з футболу не допустять до участі у Уболівальники житимуть на воді та у розкішних лайнерах під час Чемпіонату світу-2022 у Катарі Уболівальники житимуть на воді та у розкішних лайнерах під час Чемпіонату світу-2022 у КатаріЧемпіонаті світу-2022 в Катарі. Про це повідомляє арабський телеканал beIN SPORTS з посиланням на джерело у Всесвітньому антидопінговому агентстві (WADA).

"Міжнародне антидопінгове агентство повідомляє Росії про заборону участі в Чемпіонаті світу з футболу 2022 року в Катарі", - йдеться у Twitter телеканалу.

Подробиці не повідомляються. Офіційного підтвердження наразі ні WADA, ні ФІФА не давали.

Раніше повідомлялося, що Стала відома доля Росії на Чемпіонаті світу-2022 Стала відома доля Росії на Чемпіонаті світу-2022збірна Росії не зможе виступити на Чемпіонаті світу-2022 під своїм прапором.

"Якщо вони кваліфікуються, то команда, що представляє Росію, не може брати участь, але... вони можуть подати заявку на участь на нейтральній основі, а не як представники Росії", - заявил Джонатан Тейлор, голова комітету WADA з відповідності.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть