Улюблена тактика РФ: в Л/ДНР окупанти розлютили мирних жителів

Источник: perec.info
Улюблена тактика РФ: в Л/ДНР окупанти розлютили мирних жителів

На Донбасі бойовики продовжують ховати гармати за спинами людей, застосовуючи улюблену тактику розміщення артилерії в житлових кварталах. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

З'ясувалося, що командування російсько-окупаційних військ відновило практику ведення артилерійського обстрілу підрозділів Об'єднаних сил з бойових позицій, розташованих в житлових кварталах населених пунктів на тимчасово окупованій території в Донецькій і Луганській областях.

Такими діями окупанти посилили невдоволення місцевих жителів, адже від детонації внаслідок пострілів знищується їхнє особисте майно, також відбувається додаткове мінування підступів до зазначених позицій.

До того ж мінування території призводить до зростання втрат серед окупантів. Так, 23 лютого на одному зі своїх мінних полів підірвався військовослужбовець "1 АК". Командування окупаційних військ намагається приховати обставини інциденту, видаючи загибель найманця як результат зіткнення з "диверсійно-розвідувальною групою" Об'єднаних сил.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть