Xiaomi націлилась на покупку заводу Hyundai

Источник: perec.info
Xiaomi Hyundai
Xiaomi націлилась на покупку заводу Hyundai

Китайський виробник електроніки Xiaomi заявив про намір купити нове підприємство в Піднебесній. Йдеться про завод компанії Hyundai в Пекіні на якому виробляють моделі Sonata, Avante і Tucson.

Як відомо, наразі корейська автомобілебудівна компанія намагається оптимізувати бізнес в Китаї, адже розробники збираються більше акцентувати увагу на виробництві електрокарі. Усього в Піднебесній у Hyundai є п’ять заводів з виробництва машин, а загальна продуктивність складає 1,65 млн транспортних засобів. При цьому три з них розташовуються у великому районі Пекіна.

Інформація про продаж одного з підприємств була опублікована навесні поточного року. Тоді стало відомо, що покупцем може стати амбітний стартап Li Auto. Тепер же стало відомо, що інший завод Hyundai може опинитися в руках Xiaomi. Наразі саме ця компанія вважається головним претендентом на роль нового господаря підприємства.

Раніше повідомлялось, що Xiaomi викупить права виробника Saab, який вже тривалий час не виробляє автомобілі.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть