Карантин і порожні пляжі: в окупованому Криму зірвано курортний сезон

Источник: perec.info
Россия Крым карантин
Карантин і порожні пляжі: в окупованому Криму зірвано курортний сезон

Курортний сезон в окупованому Криму через коронавірус стартує з великим запізненням, нині там зовсім мало відпочивальників. З 15 червня окупаційна влада скасувала самоізоляцію і дозволила кримчанам мандрувати півостровом.

З 1 липня у Криму мають дозволити масовий туризм для росіян. А от українців з материка відправлятимуть на двотижневу обсервацію.

В Ялті працює Приморський пляж, відпочивальники є і біля моря, і у прибережних кафе, працюють роздягальні. Купатися не заборонено, хоча вода тут не найчистіша. На Масандрівському пляжі численні оголошення про те, що він через коронавірус закритий навіть для прогулянок. Через загрозу COVID-19 людей закликають дотримуватися соціальної дистанції, відпочивати в місцевих кафе можна максимум по двоє.

У Феодосії, яка за українських часів приваблювала туристів з дітьми, чисті та майже порожні пляжі. Нині тут відпочивають місцеві жителі. Кажуть, сезон не вдасться – або мало хто приїде, або приїдуть і привезуть коронавірус.

"Яка користь від цього, що відкрили кордони? Роботи немає! Крим харчується і живе тільки за рахунок приїжджих. Якщо немає сезону - немає грошей", - поскаржився один з місцевих мешканців.

У Євпаторії працюють фонтани, але закриті чебуречні, сувенірні крамниці та екскурсійні бюро. Відпочивальників мало, зазначається в сюжеті.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть