Тютюн HEVEN — вибір поціновувачів густого диму

Источник: perec.info

Табак українського виробництва HEVEN з'явився у продажу відносно нещодавно. Але він вже встиг стати популярним серед поціновувачів кальянокуріння. Можливо, цьому сприяв натуральний аромат тютюнового листка, а може й різноманітність смакових поєднань. Хочеться відзначити, що тютюн heven має досить високу міцність, тому що виробник використовує лист сорту Берлі, також його не промивають від нікотину. Німецькі ароматизатори, якими він просочується, додають йому насиченого аромату.

Характеристики та особливості тютюну HEVEN

При виробництві цього тютюну застосовуються спеціальні технології, що гарантує високу якість кінцевого продукту. Ті, хто вирішить купити тютюн heven, повинні розуміти, що це продукт із відносно високим вмістом нікотину, оскільки до нього застосовується особливий метод варіння листя.

Переваги курильного продукту:

  • хороше просочення, що сприяє тривалому збереженню вологи;
  • нарізка листя середня, тому додатково їх подрібнювати не потрібно;
  • натуральний тютюновий післясмак;
  • кількості гліцерину у складі достатньо, щоб підтримувати багато диму протягом 60-80 хвилин куріння.

Цей тютюн підходить і новачкам, і досвідченим шанувальникам кальянів. Він упаковується в коробочки, які мають фасування по 50 і 100 г, що дуже зручно для застосування в домашніх умовах. Відрізняється гарною жаростійкістю, тому перегріти продукт для куріння вкрай складно. Дозволяється змішування з іншими тютюновими продуктами для отримання покращених смакових рішень.

Які топові смаки тютюну HEVEN можна виділити

Все залежить від ваших особистих смакових уподобань. Але більшою популярністю серед любителів подиміти користуються стигла диня, зимова груша, манго, темна вишня, мікс ягід та малина з чорницею. Ви можете скуштувати й інші аромати, щоб зупинитися на чомусь своєму.

У нашому інтернет-магазині ви також можете купити й інші аксесуари для куріння кальяну: маслозбірники, вугілля, калауди, щипці, чаші, колби, мундштуки. Доставка можлива за замовленням від 150 гривень. Сплатити замовлення можна післяплатою при отриманні або переказом на карту. Заявки приймаються цілодобово, резервуються на 1 добу і обробляються з 10-00 до 20-00. Де знайти контакти: всі питання ви можете поставити нам у месенджерах та соцмережах Viber, Whatsapp, Telegram, Instagram.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть