У Києві запустили тематичні екскурсії, присвячені Криму

Источник: perec.info
Крим
У Києві запустили тематичні екскурсії, присвячені Криму

«Звуки Міста» – це мультидисциплінарний проєкт, в основі якого синтез мистецтва та технологій. Звуки-спогади та розмірковування відомих містян із Києва, Криму, Львова, Дніпра, Одеси, Маріуполя, Харкова були записані та трансформовані в артоб’єкти за допомогою програм звукового дизайну та 3D-візуалізації.

Першу скульптуру “Крим” із серії артоб’єктів «Звуки Міста» було розміщено у дворі Офісу Кримської Платформи у Києві. Вона уособлює об’єднане звучання території Автономної Республіки Крим та м. Севастополь, а контраст потужної символічності та візуальної тендітності артоб’єкту відображає саму особистість півострову.

Оскільки територія Офісу Кримської Платформи є закритою для постійного відвідування, команда проєкту «Звуки Міста» ініціювала запуск тематичних екскурсій для містян та гостей столиці. Перший камерний захід провів Постійний Представник Президента України в Автономній Республіці Крим – Кориневич Антон, а гостями стали відомі кримчани, які працювали над проєктом: телеведуча Маша Єфросиніна, екологиня, зоологиня Юлія Іванчикова, чемпіон світу з вищого пілотажу Тимур Фактуллін, а також всі учасники, залучені у реалізацію ART-проєкту.

Також в межах екскурсії відбулась презентація документального фільму про створення кримського артоб’єкта. Згодом ще 6 фільмів-присвят, в основі яких спогади артистів, спортсменів, митців, науковців та підприємців про міста їх дитинства й становлення як особистостей, можна буде побачити на одному з національних телеканалів. Про це повідомила команда «Звуки Міста» на чолі з Альоною Тимошенко та Наталією Ткаченко

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть