На популярному гірськолижному курорті Туреччини зійшла лавина, загинули туристи

Источник: perec.info
Туреччина лижі
На популярному гірськолижному курорті Туреччини зійшла лавина, загинули туристи

Два туристи постраждали, один загинув під час катання на лижах на турецькому гірськолижному курорті Ерджієс. Причиною стала лавина, яка обрушилася на трьох канадських туристів, що зійшли з траси. Двоє туристів було врятовано із травмами, один помер на місці.

Як повідомили турецькі ЗМІ, на курорті відпочивали три канадські туристи – які, до речі, виявилися посадовими особами з Організації Об’єднаних Націй – Майкл Гріфт, Лукас Бідерманн та Харрес Якубі. Вони вирішили зійти з траси в районі на висоті 2700 метрів та скотитися у бік долини. Однак у результаті вони потрапили в лавину, яку самі й створили, скочуючи в долину.

Внаслідок роботи пошуково-рятувальної групи, що прибула на місце за повідомленням, канадські туристи Лукас Бідерманн та Харрес Якубі були врятовані з пораненнями. До третього туриста допомога не встигла вчасно – він помер перед тим, як його знайшли рятувальники. Поранених туристів було доставлено до лікарні машинами швидкої допомоги і їм надано допомогу. Стан здоров’я поранених задовільний.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть